El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Torna la Marató de Rock després de deixar enrere la pandèmia

Cultura

Després de celebrar la seva primera edició sota les restriccions de la pandèmia (octubre de 2020), l’Associació Veïnal Sant Andreu Sud ha tornat a fer mans i mànigues per organitzar una nova Marató de Rock a Sant Andreu. L’espera, però, no ha fet més que nodrir de noves idees a l’esdeveniment que se celebrarà aquest proper dissabte 28 de maig a partir de les 15 hores. L’objectiu: generar un aparador del talent musical local, descentralitzar les festes més enllà del Casc Antic i visibilitzar els perjudicis que han generat les obres “enquistades” de l’AVE al veïnat d’aquest sector urbà, exposen.

 

La festa, emmarcada en les Festes de la Primavera, començarà amb un correbars des del carrer Gran de Sant Andreu (15 hores) fins a l’escenari de la Marató de Rock ubicat al final de la rambla de l’Onze de Setembre. Una festa, de local de restauració en local de restauració, que estarà amenitzada amb la música del conjunt trinitenc El Cubo. De fet, els tiquets de les begudes ja es poden comprar al Casal de Barri de Can Portabella.

Un cop tots els assistents s’hagin refrescat al ritme de la música, els bafles de l’espectacle començaran a emetre la música de les sis bandes locals convidades, com ara Shake (rock’n’soul) o Jester (indie rock), entre d’altres. Mentre que al llarg de tota la festa hi haurà un espai reservat per al Gran Recapte d’Aliments, la cloenda de la trobada anirà a càrrec de la Satànica de Sant Andreu, la qual oferirà un correfoc estàtic cap a les 22 hores.

Fotografia | Enric Minguillón / Marató de Rock de Sant Andreu 2020

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt