El diari independent de Sant Andreu de Palomar

‘En Patufet (i els seus pares)’ arriba al SAT!

Cultura

El SAT! Sant Andreu Teatre estrenarà el nou any 2022 amb l’espectacle ‘En Patufet (i els seus pares)’. Una obra que encetarà la programació familiar durant tres caps de setmana consecutius: el 8, 9, 15, 16, 22 i 23 de gener. Les funcions de dissabte seran a les 17.30 hores i les de diumenge a les 12 i a les 17.30 hores. La proposta familiar de la companyia Teatre Nu oferirà també funcions escolars entre setmana.

 

‘En Patufet (i els seus pares)’ és una versió de la rondalla catalana, una de les més populars i preferides per als infants. Sense deixar de banda la tradició, l’espectacle inclou una mirada actualitzada, moderna i global. El conte pretén arribar als infants d’ara, i està narrat des d’una perspectiva diferent de la popular, ja que en aquest cas se centra en els pares. El text, de Víctor Borràs, i interpretat per ell mateix, Maria Berenguer i Meritxell Santamaria, està escrit en un vers picat i viu, amb tocs d’humor i tendresa, i sempre acompanyat per la música i les composicions originals de Pep López.

Les famílies es trobaran amb un clàssic revisat i adaptat, que barreja la narració, el teatre, el ball, el cant i els titelles. ‘En Patufet (i els seus pares)’, recomanat per a famílies i infants majors de tres anys, es va estrenar l’any 2019 a Fira Mediterrània i des d’aleshores ha recorregut bona part dels teatres i sales del país.

El Teatre Nu és una companyia de Sant Martí de Tous (Anoia), que crea, produeix i exhibeix espectacles arreu, a més de gestionar projectes que promouen i acosten les arts escèniques a tots els públics. Acumulen més de 20 anys de trajectòria professional i, des de 2015, treballen des del cor del projecte, La Casa del Teatre Nu, un centre cultural i de creació on s’acull molt més que la mateixa activitat de la companyia.

Fotografia | SAT! – Teatre Nu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt