El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Incendi en un habitatge de la Meridiana

Societat

Fins a deu dotacions dels Bombers de Barcelona s’han desplaçat aquesta tarda de diumenge cap a quarts de cinc fins al tercer pis del número 596 de l’avinguda Meridiana, en el tram que va de Palomar i passeig de Santa Coloma, per extingir un incendi. Segons fonts municipals, en aquell moment la família no es trobava a la llar, per la qual cosa els Bombers han hagut de forçar la porta i així poder apagar les flames.

 

Com que el pis estava buit, no s’han hagut de lamentar víctimes i només un veí ha hagut de ser atès per inhalació de fum, destaquen les mateixes fonts. A mitja tarda els Bombers ja han començat a revisar planta per planta tots els pisos per veure si s’ha produït alguna altra afectació. Tal com es pot comprovar a les imatges, les flames i el fum han afectat diversos habitatges superiors.

Les flames també han afectat als finestrals superiors // SARAH DÍAZ

1 Comentari

  1. La familia si que eren al piso de Meridiana 596 quan va començar l’incendi.
    Son una familia de 4 adultos y 3 nens petits que per sort van poder escapar de les flames abans que arribin les dotacions.
    L’incendi va començar cap a les 3 de la tarda.
    Mes de 50 veins evacuats i molts, com es el meu cas i la meva familia, no he pogut tornar a casa. A l’edifici actualmente no hi ha gas i trigaran un pabellón de dies, per això em tingut que abandonar la nostra llar.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt