El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Troben més de 46 quilos de marihuana en un local

Societat

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha localitzat més de 46 quilos de marihuana en un local de Sant Andreu, tal com ha comunicat el cos a través de les xarxes socials. La troballa, que s’ha produït aquest dilluns, ha sigut producte de la casualitat, ja que els agents s’han dirigit a l’espai després “d’unes queixes veïnals per soroll“.

 

Només entrar a l’establiment, els policies s’han trobat amb un excés d’aforament, fet que ha obligat al seu desallotjament. Precisament ha sigut en aquest moment que els agents s’han trobat amb les bosses que contenien els 46 quilos de marihuana. Davant d’aquest succés, els agents han procedit a detenir a dues persones per haver comès un presumpte delicte contra la salut pública.

Les bosses, amb els estupefaents // Guàrdia Urbana

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt