El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Per Nadal, del ramat al plat amb la Carnisseria Toni Marc

Contingut patrocinat

Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any, Reis… no només són dies assenyalats pel context de retrobades i celebració de la vida, sinó que també són jornades on cada cuina funciona a ple rendiment per treure el millor de si mateixa. Al final, no només Santa Claus, el Tió o Ses Majestats d’Orient són protagonistes; també ho és el paladar de cada comensal. Uns companys de taula que esperen veure’s satisfets amb els millors plats de l’any. Però… com aconseguir-ho? Doncs amb ingredients de màxima qualitat. Pel que fa a la carn i els seus derivats, des de la Carnisseria Toni Marc, ubicada al número 386 del carrer Gran de Sant Andreu, asseguren guardar la clau de l’èxit d’aquest Nadal.

 

Més enllà de l’ampli ventall de productes càrnics i de temporada que ofereixen al llarg de tot l’any, com ara el filet de vedella, el filet de bou i tota mena de carns madurades, el seu responsable, Toni Rojas, assegura que des de fa setmanes l’obrador treballa sense descans: “Enguany hem decidit introduir i apostar pel bou i el pop gallec, i ja tenim enllestits tota classe de plats preparats, com les tartaletes, els nius i les pizzes de carn”. Unes opcions a les quals suma les banderilles i una gran quantitat de pinxos de xai, conill, pollastre, etc.

El que a Toni Marc tampoc manca pas aquests dies són les grans estrelles de Nadal: els canelons i un tipus de croqueta que darrerament els andreuencs fins i tot compren a quilos: les croquetes de cua de bou. Una varietat que, segons han pogut comprovar des de la carnisseria, de mica en mica ja s’ha començat a fer un espai als plats de les famílies catalanes. “Tot el que el client pugui necessitar, nosaltres ho tenim“, emfatitza Toni Rojas, qui també recorda la gran quantitat d’embotits, pastissos i vins que ofereixen al taulell i a les prestatgeries.

En aquesta línia, posa de relleu que són “una botiga única a tot Sant Andreu i sense intermediaris, motiu pel qual és impossible trobar la nostra carn a qualsevol altre establiment de la zona”. “Nosaltres podem garantir que el nostre producte ve dels grangers i ramaders amb els quals treballem”, subratlla. Tal com confirma, aquesta és la millor manera que han trobat de certificar que el seu producte és de la màxima qualitat i, a la vegada, els permet conèixer de primera mà el seu origen.

L’equip de la carnisseria treballa des de fa dies per oferir els millors talls de Nadal // DGM

Una forma de funcionar que permet que el producte vagi directament del ramat al plat, després de passar única i exclusivament pels ganivets i utensilis de l’equip de la carnisseria. Un personal que treballa no només per oferir les millors peces al veïnat, sinó també per brindar tota una experiència de compra de proximitat: “Volem que els veïns se sentin com a casa al nostre establiment, que ens preguntin tots els dubtes que puguin tenir i que s’interessin per les receptes que oferim amb l’objectiu d’aprofitar al 100% el producte que compren”, destaca Toni Rojas.

En aquest mateix sentit i per tal de facilitar les darreres compres de Nadal a totes les famílies de Sant Andreu, des de la carnisseria ja han confirmat que obriran aquest proper diumenge dia 20. Una obertura extraordinària a la qual s’ha d’afegir les de dilluns, dimarts i dimecres de la setmana vinent, jornades en les quals es bolcarà tot l’equip de professionals en horari intensiu, de 8.30 hores del matí, fins a les 20.30 hores de la tarda, per complir amb totes les peticions i compres del veïnat.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt