El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Restriccions al sociosanitari després de detectar cinc positius

Societat

El Departament de Salut ha detectat cinc casos positius de COVID-19 al centre sociosanitari Isabel Roig, el qual comparteix edifici amb el CAP Casernes. Segons han confirmat fonts de l’administració, tres són pacients i dos treballadors, fet que ha conduït a endurir les restriccions de seguretat per evitar la propagació del virus per les instal·lacions.

 

Els mateixos responsables sanitaris, però, han assenyalat que no es tracta d’un brot important, tot i que han preferit actuar “amb més intensitat”. La raó: el virus ha aparegut a diferents espais de l’edifici. Això els ha conduït a restringir les visites de familiars al centre durant 14 dies i a considerar com a contacte d’un positiu a tots els pacients que estaven ingressats en les mateixes unitats que els afectats. Per aquesta raó, tots ells hauran de fer el preceptiu aïllament.

El centre sociosanitari Isabel Roig compta amb 245 llits repartits en quatre plantes i ofereix servei d’hospitalització de convalescència, subaguts, cures pal·liatives i llargues estances. En aquesta línia, destacar que aquestes restriccions no afecten l’activitat normal del CAP Casernes, ja que tots dos serveis es troben degudament separats entre ells.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt