El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Atraquen a una parella i 70.000 euros queden escampats per Torras i Bages

Societat

Escena de pel·lícula. Aquest dilluns un grup de quatre lladres va atracar a una parella que anava a ingressar 70.000 euros al banc Santander que hi ha al número 53 del passeig de Torras i Bages. L’estrebada, però, no els va sortir del tot bé al grup delictiu que va actuar a plena llum del dia (14 hores), ja que en estirar la bossa aquesta es va trencar i van caure tot de bitllets per terra.

 

Segons ha avançat La Vanguardia, el robatori s’hauria comès contra una parella que regenta un negoci i anava a ingressar els diners de la caixa a l’entitat financera. De fet, l’atracament es va cometre en el curt tram entre el cotxe que les víctimes havien aparcat a pocs metres i la porta del Santander. Un punt on fins i tot un dels lladres hauria exhibit una arma de foc. La jugada, però, no els va sortir del tot bé, perquè en el moment d’emprendre la fugida la bossa es va trencar i part del botí va quedar escampat per terra.

Encara que finalment van emprendre la fugida en un cotxe de color gris que més tard seria localitzat a l’aparcament de La Maquinista, en realitat els lladres van quedar-se amb una petita part del seu objectiu. Segons el mateix mitjà de comunicació, al final les víctimes van poder recuperar 55.000 euros, tot i que en realitat podrien haver sigut més. El motiu: mentre que alguns vianants van ajudar a recollir els bitllets i tornar-los al seu propietari, d’altres van optar per agafar un grapat, fer-se els despistats i marxar amb la cartera més plena de com havien arribat.

Per últim, destacar que l’àrea d’investigació criminal dels Mossos d’Esquadra ja ha obert diligències per trobar als autors dels fets, als quals s’atribueix un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt