El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els Mossos d'Esquadra han advertit als ocupants dels col·legis electorals que diumenge a les 6 hores hauran de marxar / MOSSOS D'ESQUADRA

Mor una dona atropellada a Sant Andreu

Societat

Una dona de 82 anys ha mort aquesta tarda de dijous després de ser atropellada per un turisme ahir, dia 1 de gener.  Els fets van tenir lloc a l’alçada del número 458 de l’avinguda Meridiana (el pas per a vianants més proper al carrer de Rubén Darío). En el lloc dels fets els agents de la Guàrdia Urbana van practicar la prova d’alcoholèmia al conductor del vehicle, qui va donar positiu. Ara mateix al responsable se l’investiga per homicidi.

Banner Ajuntament 300x250
 

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació del primer accident de trànsit mortal a la ciutat de Barcelona d’aquest any. L’Ajuntament ja ha emès un comunicat en el qual lamenta la mort d’aquesta ciutadana, i trasllada el seu condol a la família i amics i referma el seu compromís per a

Pas de vianants on es va produir l’atropellament // GOOGLE MAPS

continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

 

El consistori també assenyala que els vianants són un dels col·lectius més vulnerables en el marc de la seguretat viària. A més, recorda que conduir sota els efectes de l’alcohol i altres substàncies és la principal causa indirecta dels accidents amb víctimes que es produeixen a la ciutat.

Fotografia | Mossos d’Esquadra

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt