El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La vicepresidenta del Govern d'Espanya, Sáenz de Santamaría acompanyada de José Vargas (ACVOT) en l'exposició sobre l'atemptat d'ETA a l'Hipercor / DGM

L’ACVOT es desmarca de VOX i convida a tots els partits polítics

Societat

Després que un grup de víctimes del terrorisme hagi denunciat en un comunicat que l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes (ACVOT) coorganitzarà amb VOX l’homenatge d’Hipercor, l’entitat presidida per José Vargas ha sortit al pas. Segons l’associació, “s’ha convocat a tots els partits polítics i a totes les institucions (com cada any)”.

 

Pel que fa a la polèmica per la presumible presència de VOX a l’esdeveniment d’aquest dimecres a les 19 hores, des de l’ACVOT es desmarquen de les invitacions que hagi pogut fer la formació d’extrema dreta. Si més no, asseguren que els hauria agradat que “la resta de partits també haguessin convocat als seus afiliats per recordar a les víctimes” i afegeixen que “seran benvingudes totes les persones, independentment de la seva ideologia i militància política o organització sindical”.

Tot i aquesta pressa de distància per les crítiques rebudes, l’entitat que rpesideix Vargas tampoc s’amaga de respondre als signants. “És curiós que els promotors de l’anomenat ‘manifest d’Hipercor’ pertanyin al mateix partit que es fa selfies amb els terroristes i a sobre ho publiquen a les xarxes”, assenyala. Una acusació, però, que no entra a detallar ni la formació política ni els terroristes als quals es refereix, tot i denotar certa indignació: “Això no escandalitza a ningú”.

Per últim, des de l’ACVOT també denuncien “manipulació” i “oportunisme polític”; però en aquest cas en referència als impulsors del manifest. Sota el criteri de l’organització, el comunicat ha generat una “falsa polèmica”, la qual rebutja per, suposadament, intentar “manipular algunes víctimes”.

Fotografia | L’exvicepresidenta del Govern d’Espanya, Sáenz de Santamaría acompanyada de José Vargas (ACVOT) en una exposició sobre Hipercor / DGM

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt