El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un incendi a l’antic Heron City obliga a desallotjar 200 persones

Societat

Aquesta matinada de dijous s’ha declarat un incendi a l’antic Heron City (actual Som Multiespai Centre Comercial) i ha obligat a desallotjar a les 227 persones que passaven la nit a l’Hotel Ibis. Cal tenir en compte, però, que l’evacuació s’ha dut a terme per precaució, ja que l’incendi s’ha provocat en un altre punt del recinte comercial.

Banner Ajuntament 300x250
 

Segons fonts policials, l’incendi s’ha produït al voltant de les 2.50 hores de la matinada. Per poder apagar les flames han intervingut fins a sis dotacions dels Bombers. També s’han desplaçat fins al punt dels fets equips del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana. L’hora oficial de l’extinció ha sigut les 3.50 hores, però encara es desconeix l’origen del foc.

Les més de 200 persones han hagut d’esperar al carrer fins l’extinció // GUÀRDIA URBANA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt