El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El club vol vestir el Narcís Sala amb una de les seves millors gales / UE Sant Andreu

Uns lladres roben part dels trofeus de la UE Sant Andreu

Societat

El patrimoni històric de la UE Sant Andreu, en parador desconegut. Segons han explicat fonts del club a L’Exprés de Sant Andreu, aquest darrer cap de setmana (probablement la nit de diumenge) uns lladres van entrar a les instal·lacions del Narcís Sala i es van emportar part dels trofeus de l’entitat, així com altres objectes de valor històric.

Banner Ajuntament 300x250
 

Si bé a l’estadi al llarg del cap de setmana va haver activitat esportiva, els responsables de l’entitat no es van adonar el succés fins al matí de dilluns. Tal com han relatat, es van trobar la porta d’un magatzem forçada i al seu interior hi faltaven diferents objectes del patrimoni històric del club, com ara copes, fotografies i banderins. A dia d’avui, però, encara no s’ha fet cap inventari concret dels objectes sostrets, ja que part del material s’estava restaurant pel futur museu.

Des del club ja han expressat en un comunicat el seu “disgust” i el “rebuig absolut” a aquest acte. Alhora, s’ha demanat la màxima col·laboració ciutadana per poder recuperar els objectes. Per aquest motiu, insisteixen que qualsevol persona que tingui algun coneixement dels fets, es posi en contacte amb el club. El robatori, que ja ha sigut denunciat als Mossos d’Esquadra, se suma als diferents furts que també s’han produït als vestidors del Narcís Sala.

Fotografia | UE Sant Andreu

1 Comentari

  1. Me parece vergonzoso q unos vándalos roben unos trofeos de un club humilde de barrio.
    Lo q les van darles monetario no es nada con el valor q tiene para el clud

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt