El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Fira del Disc Independent es consagrarà a la Fabra i Coats

Cultura

A Sant Andreu l’inici de la primavera és sinònim del Bis-Harmònica, la Fira del Disc Independent. En aquesta 5a edició que se celebrarà a la Fabra i Coats l’esdeveniment tornarà a ser espai de trobada d’editors, discogràfiques, músics i públic, els quals tenen com a hàbitat natural els marges dels circuits comercials. Segons l’organització, la idea és impulsar i promoure aquelles idees creatives que van més enllà del producte musical com a tal.

Anunci Das Gestoria
 

La fira que tindrà lloc el 23 de març d’11 a 20 hores a la Fàbrica de Creació comptarà am la presència de Hallo Discos, La Fonoteca Barcelona, El genio equivocado i Picnic Records, entre d’altres. De fet, alguns d’aquests oferiran diverses actuacions musicals en directe. La primera serà a les 12 hores, amb el grup Resilència, del segell Kasba Music, mentre que mitja hora més tard serà el torn d’Ex-Colorado, del segell Hallo Records. El tancament de la 5a edició anirà a càrrec de la UFI, la Unión Fonográfica Independiente.

Black Desert Lizard / BIS-FESTIVAL

Cal posar de relleu que el tast de música no acabarà a mitja tarda, sinó que a partir del vespre començaran els concerts de gran format. Serà a partir de les 20 hores quan el BIS Festival (Barcelona Independent Sessions) agafi el relleu a la fira de discos i faci vibrar la sala de les columnes del recinte fabril. Si bé l’accés a la fira del disc serà gratuïta, per poder gaudir dels concerts nocturns de La estrella de David, Hazte Lapón o Axolotes Mexicanos, caldrà comprar entrada.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt