El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El piromusical posa un apoteòsic punt final a la Festa Major

Societat

Final. Amb el piromusical sobre la parròquia de Sant Andreu de Palomar i el toc de les gralles a plaça d’Orfila, la Festa Major s’ha acomiadat. Un adéu que feia anys que no feia vibrar de tal manera als assistents que han desbordat la zona. En només 10 minuts, fins i tot la cúpula ha estat a punt de despedir-se amb les desenes de quilos de pólvora que han explotat al seu voltant.

Anunci Das Gestoria
 

Enguany la música escollida ha fet una picada d’ullet als Amics de les Arts, grup nascut i vinculat al llarg de tota la seva trajectòria a Sant Andreu. Amb temes com ‘Ja no ens passa’ o ‘Heu vingut a robar-nos les dones’, la pirotècnica s’ha coordinat al segon amb les notes. A més, els altaveus també han fet retronar a la plaça amb altres èxits com ‘Moving’ de Macaco o ‘Músic de Carrer’ de Txarango.

El punt final a l’apoteòsic castell de focs artificials l’ha posat Brams amb ‘Cançó de Bressol’  i les gralles de la Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu, que han interpretat l’himne festiu de La Trinca.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt