El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els Iaioflautas celebraran el seu 7è aniversari a l’Harmonia

Societat

Set anys del 15-M i setè aniversari dels Iaioflautes. El moviment de persones grans que es va organitzar al voltant de la plaça de Catalunya l’any 2011 bufarà les espelmes aquest dissabte en una jornada festiva a l’Ateneu l’Harmonia (Fabra i Coats). Segons l’organització, ja hi ha prop d’un centenar de persones inscrites a les activitats.

 

Aquestes començaran a les 11 hores del matí amb la presentació del llibre ‘Iaioflautas: Desobediència Civil en Acció’, el qual desengrana la lluita del col·lectiu contra les retallades i a favor d’una vida digna pels seus néts i nétes. De fet, asseguren que el llibre només és una excusa per posar en marxa tot un nou cicle de mobilitzacions populars. Després, aquestes idees s’acabaran de digerir en el dinar comunitari que ja s’ha començat a preparar i que tindrà un preu de 12 euros (requereix inscripció prèvia al mail iaioflautas@gmail.com).

Posteriorment la sala d’actes serà l’escenari d’una nova actuació de la Coral dels Iaioflautas, la qual serà acompanyada per cantautors i poetes. Tal com ha declarat a L’Exprés de Sant Andreu l’organitzador i veí de Sant Andreu, Alfons Romero, l’esdeveniment té com a objectiu retre un homenatge a tots aquells que, “quan el moviment va començar, vam veure una oportunitat per aportar la seva experiència”. La veu de “totes aquelles persones que havíem coincidit dècades enrere i que ara volíem tornar a lluitar perquè els nostres néts i nétes tinguessin una vida digna”.

Fotografia | Fotomovimiento

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt