El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Mossos d'Esquadra

Detingut un narcotraficant després d’incendiar-se el seu pis

Societat

Descobert per les flames. Aquest dimarts els Mossos d’Esquadra han detingut a un veí del Districte de Sant Andreu de 62 anys, després que s’hagi declarat un incendi al seu habitatge i els cossos de seguretat hagin trobat diferents elements que el podrien relacionar amb el narcotràfic. De fet, l’acusat resta detingut per un suposat delicte de tràfic de drogues, tal com han publicat diferents mitjans de comunicació.

Banner Ajuntament 300x250
 

Tot va començar a les 3:30 hores de la matinada, quan es va declarar un incendi al pis, amb origen a la caldera de l’habitatge. Si bé d’entrada els Bombers de Barcelona només es van dedicar a extingir el foc, posteriorment els mateixos funcionaris van trobar diferents elements sospitosos a la llar, com ara cocaïna, bàscules de precisió, diners en metàl·lic, una placa falsa de policia i un revòlver.

Davant d’aquesta troballa, el cos de Bombers va alertar als agents de la Guàrdia Urbana desplaçats fins al mateix punt de l’incident i aquests van notificar als Mossos d’Esquadra de tots els estris localitzats. Finalment, va ser el cos policial català el que va acabar detenint l’inquilí de l’immoble.

Fotografia | Mossos d’Esquadra

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt