El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Quatre de Fresques / Ateneu Harmonia

Les nits es viuen a la fresca

Cultura

L’Ateneu l’Harmonia ha tornat a omplir de música en directe el recinte de Fabra i Coats aquest dimecres i dijous, tot i que encara té previst fer-ho dos vespres més, mitjançant el cicle “Quatre de Fresques”. En aquesta 3ª edició els andreuencs ja han pogut gaudir de El Sobrino del Diablo i Meïa, però encara queden per davant Nakany Kanté i Wednesday Lips. Els seus respectius concerts tindran lloc les nits de l’11 i 12 de juliol i seran d’entrada lliure.

 

“Quatre de Fresques” té com a objectiu donar a conèixer propostes musicals de petit format amb la finalitat d’apropar al públic nous autors. Enguany, l’Ateneu ha apostat per quatre propostes musicals on hi té cabuda tot tipus de públic, des dels més petits fins als més grans. A més a més, en aquesta 3a edició, les dones són les protagonistes de la programació.

Un dels altres valors d’aquest cicle és el de la proximitat, el territori i la riquesa cultural. Per aquesta raó, han apostat per autors com El Sobrino del Diablo, músic resident de l’Harmonia, i Nakany Kanté, guineana resident a Barcelona i especialista en música africana. Per últim, destacar que tots els concerts comencen a les 20 hores i compten amb servei de bar. L’objectiu és que els andreuencs puguin gaudir d’una vetllada emotiva i propera per passar en família les nits de juliol.

Fotografia | Ateneu l’Harmonia

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt