El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els lladres van poder obrir la persiana amb una clau mestra / RICARD GIL - FLICKR

Roben a una reconeguda botiga de Sant Andreu

Societat

La passada matinada de divendres a dissabte va tornar a estar marcada per un nou robatori a Sant Andreu de Palomar. L’objectiu dels amics de l’aliè? La reconeguda botiga FOTO10, situada a la Rambla de Fabra i Puig. De fet, tal com explica la seva propietària a L’Exprés de Sant Andreu, “m’havien vigilat o alguna cosa, perquè van anar directes [al material]”.

 

Al cap i a la fi, es van emportar tot el material professional; tant informàtic com fotogràfic. Fins i tot les piles. Segons li haurien dit els agents dels Mossos d’Esquadra, els lladres podrien ser professionals, ja que van aconseguir obrir la persiana amb una clau mestra (tot i que van haver de trencar el vidre de la segona porta per poder accedir). A més, els ancoratges d’alguns materials professionals al mobiliari d’oficina tampoc els va resultar cap fre.

Hi ha algun sospitós? L’únic possible testimoni és el responsable d’un establiment d’alimentació del costat. Segons li hauria comentat aquest a la fotògrafa, quatre individus van estar traginant per la zona cap a les dues de la matinada. Si més no, en aquell moment no va notar cap comportament rellevant entre ells i no li va donar gaire importància a la seva presència.

Fotografia | Els lladres van poder obrir la persiana amb una clau mestra / RICARD GIL – FLICKR

Tags:

1 Comentari

  1. Hola, m’agradaria saber que pasa amb les obres del carrer residencia i voltants, ens havien de donar els nous pisos a mitjans de març pero no estan fets els carrers amb els problemes que ens comportara aquest retard. L’ajuntament no diu res.
    Gracies

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt