El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Estadi UESA coberta.

L’Ajuntament contradiu la versió de la UESA sobre la reforma

Societat

Batibull entre l’Ajuntament i la UE Sant Andreu. La ventada de diumenge i de dilluns passat encara ressona als passadissos del Narcís Sala. La caiguda d’una placa de fibra de vidre de la coberta (i no d’uralita, tal com va avançar la UESA), ha provocat contradiccions en les declaracions de l’Ajuntament i el club. De fet, els dos agents involucrats encara no s’han reunit.

 

La versió de totes dues institucions sobre la retirada de la coberta resulta contradictòria. Mentre que l’administració local encara no té clar si es retirarà sencera, l’equip de futbol ho dóna per fet. “La valoració dels Bombers i dels tècnics apunta a retirar qualsevol part de la coberta que comporti perill”, assenyala la Gerent del Districte de Sant Andreu, Carme Turegano. Una valoració, però, que no suposa el desmantellament complet de la infraestructura. “Encara no sabem quines parts s’hauran de retirar; tan bon punt tinguem l’informe tècnic, ho valorarem”, esgrimeix.

No obstant, des de la UE Sant Andreu confirmen que disposen d’aquest document dels tècnics municipals des de dimecres passat. “Sabem que la coberta es retirarà completament al llarg de la propera setmana; de fet, l’informe ens ha servit per suspendre el partit contra el Palamós“, explica el Gerent de la UESA, Albert Trillo. L’únic segur és que els operaris de l’Ajuntament ja desmunten les plaques de fibra de vidre des de dijous. Fins a quin punt les retiraran? L’última paraula la té l’Ajuntament.

L’accident durant el partit del futbol de diumenge podria precipitar la reforma de l’estadi. Tal com queda recollit en el Pla d’Inversió Municipal (PIM), l’administració ha de destinar 900.000 euros per arreglar la instal·lació al llarg dels dos anys vinents. Una partida pressupostària que cada any es pot modificar, però que el Districte ha reiterat que no contempla augmentar.

El pla de treball estava fet “per anar fent les remodelacions oportunes del camp de futbol”, assenyala Turegano. “Ara, plegats, determinarem quines seran les prioritats“. Per tant, la construcció de “nous vestidors i magatzems sota la tribuna”, així com “la millora del bar” que va anunciar el club no té, per ara, el consentiment del consistori. “Encara no hi ha res en ferm sobre la taula”, els recorda Turegano en declaracions a aquest mitjà de comunicació. Les futures obres s’hauran de determinar en la reunió dels propers dies.

Fotografia | Els operaris desmantellen la coberta del Narcís Sala / UESA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt