El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El magatzem dels Reis Mags s’instal·la a la Fabra i Coats

Societat

Per cinquè any consecutiu, la Fabra i Coats es transforma una vegada més en el magatzem de joguines dels Reis Mags. Durant els vespres del 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener de 18:00h a 21:00h, l’antiga fàbrica romandrà mig tancada, mentre els finestrals dels tres pisos de la façana d’accés s’il·luminaran per deixar entreveure els milers de regals que ja s’estan preparant a l’interior del recinte.

 

Tot i que els Reis no hi seran, entre música i balls, els treballadors de ses majestats convidaran els nens i nenes de Sant Andreu a entrar d’amagats al recinte. Després d’endinsar-se en les enormes piles de cartes antigues que flanquegen l’entrada secreta, els més petits podran comprovar com els ajudants dels reis s’afanyen per classificar tota la correspondència a la seva particular oficina de correus.

A través del finestral de colors, els visitants podran descobrir les sorpreses que s’amaguen entre les muntanyes de paquets del magatzem de regals on els follets enllesteixen els encàrrecs per a totes les cases durant les nits prèvies a l’esperat cinc de gener.

Enguany, la proposta artística de la Fàbrica dels Reis d’Orient ha estat dirigida per L’Espectacleria, un grup d’especialistes que, entre d’altres, va organitzar la cavalcada de Reis d’Horta-Guinardó l’any passat. L’entrada al recinte és grautïta per a tots els públics.

Fàbrica Reis Mags

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt