El diari independent de Sant Andreu de Palomar

festa-esport-sant-andreu-editada-david-garcia-mateu-2

Carmen Andrés reconeix la manca d’equipaments esportius

Esports

La lluita al terreny de joc té la passió com a combustible. L’esforç del dia a dia es tradueix en èxits i la competició mou comunitats. Les estratègies giren entorn d’una pilota o d’un cronòmetre. Pocs elements socials són capaços d’entrellaçar tants col·lectius diferents com l’esport. La nit de divendres la Fabra i Coats va fusionar totes les modalitats esportives que es practiquen a Sant Andreu en una única celebració: La Festa de l’Esport. El trofeu? Un de simbòlic; la banda sonora la prenien els aplaudiments com a reconeixement de l’esforç.

 

Centenars de nens, joves i adults van rebre el seu homenatge. Esportistes del món de la natació, el futbol, l’hoquei, el judo o el tennis taula es tornaven a trobar fora dels vestidors per compartir experiències en la vetllada on eren novament protagonistes. Alguns olímpics, altres simples aficionats empesos per l’esperit de superació. Però tots fora de l’aigua o allunyats del parquet; en comunió.

festa-esport-sant-andreu-editada-david-garcia-mateu-1

L’esport suposa un veritable motor de canvi; individualment incorpora l’estil de vida saludable per tothom i socialment és un instrument de cohesió a través de l’educació, la inclusió i l’acollida”, apreciava la presidenta del Districte de Sant Andreu, Montse Benedí. La mateixa regidora del Districte, Carmen Andrés, va confessar sentir-se “impressionada” per la quantitat d’esportistes condecorats en les seves respectives modalitats.

Andrés també va apuntar que “des de l’Ajuntament promocionem cada dia l’esport, especialment entre els infants i els adolescents mitjançant les beques”, però va reconèixer que “ens falten els equipaments necessaris”. “Creixem en nombre d’esportistes i ens falten els equipaments”, sintetitzava.

Tal com va declarar la regidora, l’equip de Govern té la intenció de treballar amb les associacions de veïns i veïnes, així com la resta d’entitats, per assolir “aquesta prioritat d’interès general”. Lluny dels micròfons públics, el conseller d’esports del Districte, Jordi Gimeno, reconeixia que el poliesportiu que s’ha de dur a terme a Casernes no estarà enllestit fins la legislatura vinent.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt