El diari independent de Sant Andreu de Palomar

correfoc-festa-major-2014

L’Exprés, mitjà de comunicació oficial de la Festa Major

Societat

Gràcies a l’acord que ha arribat L’Exprés amb la Comissió de Festes de Sant Andreu, aquest portal digital s’erigirà com el mitjà de comunicació oficial de la Festa Major. L’anunci que acompanya la portada de L’Exprés des del dia del seu naixement, el passat 9 de novembre de 2016, només ha sigut el preludi del desplegament especial que farà aquest mitjà de comunicació per cobrir tota la Festa Major de Sant Andreu de Palomar. Uns dies d’activitat frenètica que es cuinaran a la redacció del teu diari independent perquè t’assabentis de tot el que succeeix durant la festa del teu poble.

 

Des de l’equip de periodistes que conformem la redacció us volem explicar la festa popular com mai ningú us l’havia explicat fins ara. No volem que la cobertura sigui únicament una font d’informació per als lectors, espectadors, organitzadors i participants de les activitats. Volem anar més enllà; convertir la festivitat en una experiència digital inèdita per als andreuencs.

A L’Exprés de Sant Andreu podreu trobar els esdeveniments més destacats explicats pels seus propis protagonistes. El recull d’activitats més assenyalades, totes les entrevistes amb els artistes i les cròniques dels espectacles musicals i teatrals més rellevants. Alhora, volem que tinguis un record digital dels dies més assenyalats del teu territori, pel que també t’ajudarem a rememorar audiovisualment com vas viure els espectacles més especials des del teu mòbil, tablet o ordinador.

En la línia d’oferir nous punts de vista, L’Exprés de Sant Andreu també participarà en la Festa Major amb el primer de la sèrie de debats crítics que organitzarem des de la redacció. Dimecres dia 7, a les 18h, l’Auditori del Centre Cultural de la Biblioteca de Can Fabra serà l’escenari del #DebatExprés, que portarà per títol ‘La descentralització de Barcelona; cap a un Sant Andreu més independent?’ i en el que participaran tota una sèrie de ponents de la primera línia política municipal, professors universitaris i activistes socials i culturals.

T’esperem per viure la Festa Major amb L’Exprés, el teu diari independent de Sant Andreu de Palomar.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt