El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Remuntada èpica a Llagostera

Esports

La UE Sant Andreu ha derrotat al Llagostera, segon classificat a la taula, en un final ple d’èpica. Resultat final: 1 a 2. Tot apunta al fet que els de Mikel Azparren estan agafant embranzida i han aconseguit canviat la dinàmica dels últims partits aconseguint victòries davant els millors classificats. Un preludi que carrega d’esperança al combinat quadribarrat de cara al final de temporada.

Banner Ajuntament 300x250
 

El partit ha començat mogut en el Municipal de Llagostera, amb dos xuts de l’equip local sense gaire perill. Ja al minut 8 s’ha produït la primera aproximació del conjunt de la senyera, però el remat d’Òscar no ha trobat porteria. A més, el partit ha deixat una imatge curiosa: en alguns moments els càntics dels aficionats andreuencs han eclipsat a l’afició local.

Tot i el domini de la grada, el control de la primera part ha estat pel Llagostera. Per la seva part, el Sant Andreu ha fet un plantejament defensiu amb l’objectiu de buscar el contracop. Juanma i Sergi han protagonitzat algunes d’aquestes aproximacions, però Marcos ha estat atent desbaratant el perill del Sant Andreu. Per contra, al minut 25 ha avisat Mousa amb un llançament llunyà i dos minuts més tard ha inaugurat el marcador amb una bona vaselina davant la sortida de Segovia.

A partir d’aquí els locals han buscat la sentència però Segovia ho ha evitat per partida doble: una amb el peu i una amb la mà. A les acaballes del primer període Josu no ha trobat porteria en un llançament de falta i un xut de Sergi ha anat a les mans de Marcos.

La UE Sant Andreu ha sortit molt més motivada a la segona part i ha acabat aconseguint la remuntada. Al minut 47 ha estat molt a prop d’assolir l’empat després d’una bona jugada trenada per part de Josu i Òscar. Aquest últim s’ha quedat davant el porter local, qui miraculosament ha parat la pilota. A la jugada següent també l’ha tingut Ferran, però el xut des de la frontal no ha anat entre els tres pals. Tot i això, finalment ha arribat el merescut dels visitants. Josu ha posat la pilota a l’àrea i Òscar ha rematat la pilota dins les xarxes. Gol de davanter centre pur.

En el darrer quart d’hora els de Mikel Azparren han collat molt més però sense punteria, amb llançaments de Sergi, Josu i Kuku. Tot i no tindre gaires problemes en aquest segon període, Segovia ha refusat providencialment una rematada al minut 87 que hagués suposat la derrota andreuenca. Ja en el temps afegit, una jugada enrevessada ha servit a Kuku per acabar posant l’1 a 2 al marcador després que la pilota sortís rebotada diverses vegades entre els jugadors locals i visitants. El gol ha fet esclatar tant a la banqueta com als andreuencs desplaçats.

El pròxim diumenge 24 el Sant Andreu rebrà al Narcís Sala al Granollers, rival directe per la promoció d’ascens a 2a B. Si bé setmanes enrere l’objectiu emblava gairebé impossible, el conjunt d’Azparren de mica en mica s’acosta al seu objectiu: el play off.

Fotografia | UE Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt