El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Festival Cara·B / Sarai Sánchez Moreira

El Festival Cara•B fa ressonar l’underground a la Fabra i Coats

Cultura

Notas 7 Colores, Bejo, Yumi Yumi Hip-hop, Joe Crepúsculo o Nueva Vulcano seran alguns dels grans noms de l’escena independent que es podran veure durant aquest cap de setmana a la Fabra i Coats. La tercera edició del Cara•B 2017 torna a Sant Andreu per erigir-se com un dels grans altaveus del underground a Catalunya.

 

Durant els propers dos vespres, els espais de la reconvertida fàbrica es convertiran en una barreja de creadors, gèneres i disciplines que floreixen a la calor de la independència musical i que reflecteixen la bona salut del circuit underground.

L’objectiu del certamen és celebrar, visibilizar i difondre el talent que s’amaga d’esquena a la radiofòrmula i als circuits comercials de distribució i promoció. Per això, la seva visió de la música s’expandeix a altres disciplines i el festival proposa una retrospectiva dels millors videoclips produïts durant l’any i una exposició que mostra l’imaginari visual de la música underground des d’una òptica femenina.

Fotografia | Festival Cara·B / Sarai Sánchez Moreira

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt